Cravings, Posters

BLUE POSTERS

TRINE HOLBAEK DESIGNS Posters1: Blue waters // 2: Flora 02 blue // 3: Fields // 4: Blue waters splash

Jeg er ret forelsket i disse fire plakater – de har de helt rigtige blå farver. Det er designeren Trine Holbaek, der står bag alle fire. De kan købes hos Just Spotted, som er et af mine yndlingssteder at lede efter fine plakater. De må meget gerne alle fire flytte hjem til mig (selv om jeg nok ikke har plads til dem alle..).

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

 • Svar Thor 7. november 2015 at 6:09

  Super flotte plakater og rammer, de kan med deres design og farver nemt passes ind i boligdekorationen.

  • Svar Anna 9. november 2015 at 17:26

   De vil også passe ret godt ind i min egen lejlighed, så jeg overvejer selv, at købe nogle af dem. De er virkelig fine 🙂

 • Svar Trine Holbæk 20. februar 2016 at 19:38

  Kære Anna,
  Tak for dine fine ord! De er meget værdsatte! 🙂
  De bedste hilsner
  Trine Holbæk

 • Skriv en kommentar