Cravings, Posters

MIN YNDLINGSBY PÅ PLAKATFORM

Aarhus

1. AARHUS KORT – NAT // 2. THIS IS AARHUS

Inden jeg sidste sommer flyttede til Odense boede jeg i Aarhus i tre år. For mig er Aarhus den absolut fedeste by at bo og leve i – jeg er så forelsket i hele stemningen, der er hersker i byen (selvom Odense nu også er ret hyggelig). Så snart min kæreste og jeg er færdige med at studere, rykker vi tilbage dertil.

Jeg har længe haft et godt øje til plakaten til venstre. Den har bare de helt rigtige blå farver. Da jeg sad og søgte efter fede plakater hos Just spotted faldt jeg over plakaten til højre, som bare passer så fint sammen med den anden. Så begge plakater står ret højt på min ønskeseddel.

Hvis man er til lidt flere farver, så kunne man godt overveje at klikke nedenstående plakater hjem. De er begge rigtig fede – dog kan jeg personligt bedst lide den med København på.

Aarhus og Kbh

1. THE COPENHAGEN POSTER // 2. THE AARHUS POSTER

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar