Bedroom

PERFECT BEDROOM

b29807ac17aae41d31ef2bb2c671b89f

Pinterest

Det er så vigtigt, at der, hvor man skal sove, er et sted, hvor man også har det godt. Det skal være et rum, hvor man synes, at det er behageligt at tilbringe tid i – man bruger alligevel forholdsvis mange timer i sit soveværelse. Ikke nok med at sengen skal have den rigtige blødhed eller hårdhed, så skal rummet være roligt – det må ikke larme for meget.

Soveværelset på billedet er simpelthen bare så lækkert, synes jeg. Jeg er vild med tæppet, de mange puder, skindet på gulvet, de to små billeder på væggen og bordet med blomsterne. Faktisk så er jeg bare fuldstændig forelsket i det. Og når min kæreste og jeg engang får et større sted at bo (hvor der rent faktisk er et soveværelse, og vi ikke skal sove på en sovesofa i stuen), må vores soveværelse for min skyld meget gerne ligne dette.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar