Balcony

ALTANHYGGE

2cb4f2dbfc0847f1046a2aa05f6b7797

Pinterest

I august sidste år flyttede min kæreste og jeg ind i en ny lejlighed, som ligger i den ene ende af en altangang. Jeg har derfor en lille drøm om at få gjort vores ende af altangangen rigtig hyggelig – gerne med nogle planter og måske en lille lanterne. Lige nu er der lidt tomt derude – der er ikke ret meget mere end et havesæt fra Ikea, som vi købte for et par måneder siden, og så nogle tomme blomsterkrukker.

Jeg glæder mig til at sidde på altanen en lun sommeraften og nyde et glas kølig hvidvin eller en lækker drink. Stemningen på ovenstående billede er bare helt rigtig, hvis I spørger mig.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar


Warning: A non-numeric value encountered in /srv/users/serverpilot/apps/bloggerspoint/public/wp-includes/functions.php on line 64